Hallit yksityiseen tai ammattikäyttöön

Aateli kodit Oy myy, toimittaa ja kokoaa Nikkarintallin hallit koko Suomen alueelle. Kokoa itse tai tilaa avaimet käteen -paketti!

Yhteystietomme

Nikkarintallin hallit sopivat suurempaan tilan tarpeeseen, niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin käyttöön. Hallit kootaan pre-cut -menetelmällä. Kaikki hallien kokoamiseen tarvittavat osat pilkotaan ja merkitään tehtaalla ja kuljetetaan kohteeseesi, jossa voit itse nikkaroida valmiin hallin noudattamalla helppolukuisia rakennusohjeita. Voit myös antaa ammattilaistemme hoitaa kokoamisen puolestasi. 

Hallit sopivat esimerkiksi harrastekäyttöön, suurempien kulkuneuvojen säilyttämiseen, maatalouden tarpeisiin tai vaikka yrityksen tuotantotiloiksi. Ota yhteyttä ja tilaa meiltä laadukas halli!

Kustannustehokkuutta ja laatua

Saat Aateli kodit Oy:ltä erittäin kustannustehokkaat ja laadukkaat Nikkarintallin hallit. Hallit soveltuvat loistavasti esimerkiksi konesuojaksi tai korjaamohalliksi. Aivan kuten Nikkarintallin autotallit ja katokset, myös hallin voit tilata suoraan vakiomallina, vaihtaa ja yhdistellä haluamiasi osia ja ominaisuuksia, tai antaa meidän tehdä valinnat suunnitelmiesi pohjalta.

Katso myös autotallit ja katokset

Rakennuslupa

Hallin osien toimituksen yhteydessä toimitetaan aina myös rakennuspiirustukset, jotta voit halutessasi toteuttaa kokoamisen itse tai jättää sen kolmannen tahon tehtäväksi. Saat meiltä rakennuslupapiirustukset, joilla voit hakea rakennusluvan.

Tutustu oheisessa galleriassa töihimme!