Autotallit ja katokset kaikkialle Suomeen

Nikkarintalli toimittaa ja tarvittaessa myös kokoaa autotallit ja katokset kaikkialla Suomessa.

Tavoitat meidät täältä

Nikkarintallin autotallit ja katokset toteutetaan pre-cut -menetelmää hyödyntäen. Kaikki rakenteen osat sahataan ja merkitään jo tehtaalla, jonka jälkeen rakennus on helppo kasata kohteessa. Halutessasi voit nikkaroida koko tallisi tai katoksesi kokonaan itse, tai vaihtoehtoisesti tilata Nikkarintallin haluamaasi valmiuteen saakka rakennettuna. 

Valitse Nikkarintalli, niin olet hyvissä käsissä. Ota yhteyttä ja tee tilaus!

Laadukkaat autotallit ja katokset

Nikkarintallin autotallit ja katokset ovat saatavilla suoraan listaltamme valittuna, sinun valitsemillasi muutoksilla tai omien suunnitelmiesi perusteella toteutettuna. Omat suunnitelmasi voivat olla esimerkiksi vain luonnoksina paperilla. Me käymme ne läpi yhdessä kanssasi ja suunnittelemme laajaa valikoimaamme hyödyntäen sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.


Saat meiltä autotallit, katokset tai niiden yhdistelmät. Nikkarintalliin voidaan myös yhdistää esimerkiksi varastotila tai toimisto. Rakennuksen tilat voidaan tarpeen mukaan tehdä kylmiksi tai lämpimiksi. Saat siis kätevän tilan, josta voit tehdä juuri sinulle sopivan, olipa tarpeesi sitten paja tai askartelutila.

Biili

Mikäli taloudessa on useita ajoneuvoja, säilytystarvetta veneelle ja asuntovaunulle, on kahden katoksen Biili erinomainen vaihtoehto. Tästä mallista löytyy reilun kokoinen autotalli, jonka sisäleveys noin viisi metriä ja syvyys noin kuusi metriä. Näin ollen talliin mahtuu auton lisäksi esimerkiksi työtaso.

Tallin jatkona on noin 30 neliömetriä varastotilaa, jonka voi jakaa useaksi varastoksi kuten pohjakuvassa, tai tehdä yhden ison varaston jättämällä väliseinät pois.

Tallin sivulla ja päädyssä on mukavan kokoiset katokset auton, peräkärryn, veneen, asuntovaunun, pyörien yms. säilytykseen.

Tämäkin talli on helposti muunneltavissa tarpeisiinne ja mittoihinne sopivaksi kokonaisuudeksi. Huomaa toinen valmis vaihtoehto yhdellä katoksella! Kaikki mallit saadaan toteutettua myös kaikilla kattomuodoilla.

Vaihtoehtoisesti pyydä tarjous omilla kuvillasi, mitoillasi tai muutoksilla, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Biili-mallin hinta on eristettynä 24 960 €.

Toimitussisältö

Carage

Erityisesti kotikorjaamoksi suunniteltu malli. Vakiomallin huonekorkeus 3800 mm mahdollistaa autonostimen asentamisen myös pakettiauton huoltotöihin. Vakiomallin nosto-ovi 3500 x 3500 mm mahdollistaa myös isomman kaluston sisäänajon. Korjaamon yhteydessä on lisäksi noin 12 neliön varasto.

Mikäli erilliselle varastolle ei ole tarvetta, väliseinän pois jättämisellä saadaan talliin lisää tilaa.

Tämäkin talli on helposti muunneltavissa tarpeisiinne ja mittoihinne sopivaksi kokonaisuudeksi. Kaikki mallit saadaan toteutettua myös kaikilla kattomuodoilla.

Vaihtoehtoisesti pyydä tarjous omilla kuvillasi, mitoillasi tai muutoksilla, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Carage-mallin hinta on eristettynä 19 890 €.

Kiesi

Erittäin suosittu malli, joka sopii pihaan kuin pihaan. Mukavan kokoinen talli, autokatos ja varasto. Mikäli tarvetta on reilunkokoiselle varastolle, niin sitä tässä vakiomallissa on noin 19 neliömetriä. Mikäli taas isommalle tallille on enemmän tarvetta ja pienempi varastotila riittää, saadaan tämä toteutettua väliseinämuutoksella.

Tämäkin talli on helposti muunneltavissa tarpeisiinne ja mittoihinne sopivaksi kokonaisuudeksi. Kaikki mallit saadaan toteutettua myös kaikilla kattomuodoilla.

Vaihtoehtoisesti pyydä tarjous omilla kuvillasi, mitoillasi tai muutoksilla, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Kiesi-mallin hinta on eristettynä 17 890 €.

Kaara

Sivusta ajettava malli, jossa on kahden auton talli kahdella nosto-ovella, sekä katos esimerkiksi veneen tai asuntovaunun säilytykseen. Toisessa päädyssä on lisäksi hyvän kokoinen varasto. Tämäkin talli on helposti muunneltavissa tarpeisiinne ja mittoihinne sopivaksi kokonaisuudeksi. Huomaa muutkin Kaaran valmismallit. Kaikki mallit saadaan toteutettua myös kaikilla kattomuodoilla.

Vaihtoehtoisesti pyydä tarjous omilla kuvillasi, mitoillasi tai muutoksilla, niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Kaara-mallin hinta on eristettynä 20 870 €.

Hallit suurempaan käyttöön

Valitse halli, mikäli autotalli tai katos on tarpeisiisi liian pieni. Halli sopii hyvin esimerkiksi asuntoautojen säilytykseen, maatalouden käyttöön tai yrityksen toimi- ja tuotantotilaksi. Kun tarvitset enemmän tilaa, tutustu Nikkarintallin halleihin!

Lue lisää halleistamme